Volg ons:

Polikliniek algemene heelkunde

Heelkunde (chirurgie) is een snijdend medisch specialisme. De chirurg is gespecialiseerd in het behandelen van verwondingen, tumoren en infecties. In de meeste gevallen doet de chirurg dat door middel van een operatie.

De afdeling heelkunde van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) bestaat uit een maatschap van zes chirurgen. Ieder van hen heeft een of meerdere aandachtsgebieden. De chirurgen worden ondersteund door een team van nurse-practitioners, physician assistents, verpleegkundigen en secretariële en administratieve medewerkers.

Persoonlijk
De afdeling heelkunde van het SKB is relatief klein. Dat heeft voordelen voor onze patiënten. Zo is de kans groot dat een patiënt tijdens zijn behandelperiode telkens dezelfde chirurg treft. Onze zorg is persoonlijk en betrokken. Op het gebied van patiënttevredenheid gooien we in onderzoeken steevast hoge ogen en we kennen korte wachttijden.

Innovatief
Ondanks dat we klein zijn, hebben we een uitstekende staat van dienst. We maken gebruik van de meest recente behandelmethoden en zijn actief betrokken bij vernieuwingen. Zo waren we bijvoorbeeld één van de eerste ziekenhuizen in Nederland dat kijkoperaties aan de galblaas uitvoerde. Tegenwoordig hoort ook de operatie in verband met darmkanker tot de mogelijkheden van de kijkoperatie.

Nieuws
> Patiëntenvereniging ‘De Hart&Vaatgroep’ reikte onlangs wederom het Va... lees meer
> Afgelopen donderdag 26 maart 2015 was daar dan de afscheidsreceptie van Algemeen Chirurg D... lees meer
> Tot 31/12/2014 ontvangt de verzekeraar (en u dus ook) nog 2 rekeningen van een ziekenhuis.... lees meer