Volg ons:

Kijkoperatie gewricht

Waarom sneltraject kijkoperatie gewricht?

Sinds meer dan 25 jaar is een speerpunt van onze vakgroep de behandeling van sport gerelateerde letsels/blessures. Dit heeft veel kennis en kunde opgeleverd en aangetrokken. Steeds meer mensen van buiten de regio van ons ziekenhuis weten de weg naar ons te vinden, via het opgebouwde netwerk van sport geïnteresseerde en gespecialiseerde behandelaars zoals fysiotherapeuten Joeval Benjamins en Krum Toshev uit Groningen.

Uiteraard beseffen wij dat de ligging van Winterswijk een drempel kan zijn voor u om voor een behandeling uit te wijken. Vandaar dat wij er naar streven u voor en na behandeling u bij uw initiele blessure behandelaar te zien en van adviezen te voorzien. Voor een operatie zult u slechts maar kort naar onze locatie te hoeven komen maar ook daarin proberen we u te faciliteren.

De voordelen van sneltraject kijkoperatie gewricht bij chirurgenwinterswijk:

  • U hoeft in de meeste gevallen maar één dag naar het ziekenhuis. Eventueel aanvullend onderzoek en de operatie zelf vinden op één en dezelfde dag plaats.
  • Wanneer in overleg met uw huisarts voor dit traject wordt gekozen, weet u dat u op de dag die u naar Winterswijk komt u ook geopereerd zult worden.
  • U wordt behandeld in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Het ziekenhuis voldoet aan alle eisen die aan een modern ziekenhuis worden gesteld en krijgt in onderzoeken een hoge waardering van patiënten, bezoekers en de inspectie voor de Gezondheidszorg.
  • In dit traject biedt het SKB u de mogelijkheid om buiten het ziekenhuis te overnachten de eerste nacht na de operatie. Mochten er problemen zijn bent u dichtbij uw behandelaar maar meestal zult u nog even kunnen nagenieten van de mooie Achterhoek. Het SKB heeft hiervoor afspraken gemaakt met Hotel Nieuw Beusink


Geen sneltraject? toch snel geholpen!
Ook als u niet in aanmerking komt of een ander traject verkiest kunt u bij ons snel worden geholpen. Als u door de sporttraumachirurg bent gezien en de diagnose is gesteld is het meestal mogelijk u in de daarop volgende week al te opereren mocht dit noodzakelijk blijken. Uiteraard doen we dit in goed overleg met u.

Informatie
Meer informatie over sneltrajecten kijkoperatie gewricht is te verkrijgen uw blessurebehandelaar of via de websites van de chirurgen (www.chirurgenwinterswijk.nl) en het SKB Winterswijk (www.skbwinterswijk.nl)

Nieuws
> Patiëntenvereniging ‘De Hart&Vaatgroep’ reikte onlangs wederom het Va... lees meer
> Afgelopen donderdag 26 maart 2015 was daar dan de afscheidsreceptie van Algemeen Chirurg D... lees meer
> Tot 31/12/2014 ontvangt de verzekeraar (en u dus ook) nog 2 rekeningen van een ziekenhuis.... lees meer