Volg ons:
PatiŽntervaring

'Annet Ribbers: 'Dankzij een spier uit mijn kuit is mijn knie genezen''

Het gebeurde tijdens de Avondvierdaagse. Ik begeleidde een groep kinderen en struikelde over een klein randje. Ik ben totaal verkeerd terechtgekomen. Mijn knieschijf schoot van zijn plek. Ambulance personeel heeft ter plekke de knieschijf t... lees meer

SportmedX

Sporters stellen doelen. Weer fit worden, prestaties verbeteren of winnen. Het Sportspreekuur is eind 2013 overgegaan in de bredere formule SportmedX. Dit initiatief ondersteunt recreatieve sporters, beginnende sporters en topsporters in het proces van herstel na blessures maar helpt ook bij preventie. Een team van in sport gespecialiseerde chirurgen, artsen, fysio- en manueel therapeuten en podologen en nu ook sportartsen behandelt en adviseert sporters met blessures, klachten of vragen.

Historie
Het Sportspreekuur annex SportmedX van het SKB heeft een lange historie. We waren één van de eerste ziekenhuizen in Nederland dat zich in de behandeling van sportblessures is gaan specialiseren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we amateursporters en topsporters op de juiste manier behandelen en begeleiden. Chirurg Tom van Thiel is namens het SKB de pionier van het sportspreekuur. Hij behandelde gedurende zijn loopbaan tal van bekende en minder bekende sporters. Hij is bovendien, net als Traumachirurg Michiel van der Vaart, als consulent verbonden aan BVO De Graafschap.


MEER INFORMATIE
Kijk voor meer informatie op www.sportmedx.nl

Nieuws
> Patiëntenvereniging ‘De Hart&Vaatgroep’ reikte onlangs wederom het Va... lees meer
> Afgelopen donderdag 26 maart 2015 was daar dan de afscheidsreceptie van Algemeen Chirurg D... lees meer
> Tot 31/12/2014 ontvangt de verzekeraar (en u dus ook) nog 2 rekeningen van een ziekenhuis.... lees meer