Volg ons:
PatiŽntervaring

'Willie Kleinlangenhorst: 'Ik kreeg meteen te horen: dat ziet er niet goed uit''

"Bij mijn zus werd borstkanker geconstateerd. Daarom heb ik me ook laten controleren. Mijn huisarts verwees me door naar chirurg Brink. Op 19 december 2012 kon ik terecht voor een mammografie en echo. Ik kreeg meteen van radioloog Wamelink ... lees meer

Mamapoli

Mammacare betekent: zorg voor de borst. De mammapoli is er voor vrouwen die vermoeden dat ze borstkanker hebben. Speciaal voor deze vrouwen kennen we de mamma-sneldiagnostiek. Dat betekent dat alle noodzakelijke onderzoeken zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Vaak is de uitslag al binnen één dag bekend. Soms neemt dit wat meer tijd in beslag.

Onze borstkankerzorg heeft een lange en sterke traditie. We waren het eerste ziekenhuis in Nederland met een digitale rontgenafdeling. Nu beschikken we als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland over een nieuw type mammograaf (tomograaf) met een nog betere kwaliteit en met extra functies om speciale 3-D foto’s te maken. Voor de behandeling werken we samen met een gespecialiseerd en betrokken team van behandelaars. Bovendien hebben we intensief contact met collega’s van het Antony van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.

Onderscheiden met een lintje
Voor onze borstkankerzorg zijn we in 2010 onderscheiden met een lintje door de BorstkankerVereniging Nederland. Dat betekent dat onze behandeling van borstkanker, maar ook onze begeleiding van patiënten met borstkanker van hoog niveau is. Ook in 2009 ontvingen we het lintje. We voldoen dan ook aan alle eisen die de verzekeraars, de beroepsvereniging en de inspectie stellen aan de zorg rondom borstkanker.

Behandelaars
De chirurgen van de mamapoli zijn drs. Brink en drs. Jonk . Daarnaast zijn Verpleegkundig Specialisten Annemiek Kreiter en Sylvia Schreurs en een aantal gespecialiseerde mammacareverpleegkundigen aan de mamapoli verbonden.

Nieuws
> Patiëntenvereniging ‘De Hart&Vaatgroep’ reikte onlangs wederom het Va... lees meer
> Afgelopen donderdag 26 maart 2015 was daar dan de afscheidsreceptie van Algemeen Chirurg D... lees meer
> Tot 31/12/2014 ontvangt de verzekeraar (en u dus ook) nog 2 rekeningen van een ziekenhuis.... lees meer