Volg ons:

Sportmedx: Klachtenvrij sporten

Sportblessures komen veel voor. Ze hoeven niet meteen ernstig te zijn. Maar lastig zijn ze wel. Met alle sportblessures kunt u terecht bij ons sportspreekuur. Ons doel is u zo snel mogelijk weer klachtenvrij aan het sporten te krijgen. Er is elke donderdagmiddag een sportspreekuur in het SKB. Voor een afspraak hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts.

Nieuw sportcentrum 'SportmedX'
Voor de behandeling van uw sportblessures kunt u straks terecht in ons nieuwe sportcentrum 'SportmedX' in het SKB met een buitenlocatie in Doetinchem. De locatie in Doetinchem ligt naast stadion De Vijverberg. Het sportcentrum wordt in het voorjaar van 2013 geopend. In het nieuwe SportmedX zien we straks sporters uit alle takken van sport.

Tijdens één bezoek: diagnostiek en alle consulten
Bij ons weet u in één dag waar u aan toe bent. Voor het stellen van een diagnose maken we o.a. gebruik van een röntgen of MRI-scan. En specialisten kijken vanuit verschillende disciplines naar uw blessure. U gaat op consult bij bijvoorbeeld een sportarts (o.a. van Papendal), orthopeed, sportchirurg, fysiotherapeut en podoloog. Samen zorgen we voor de juiste behandeling van uw blessure én voor een plan waarmee u stap voor stap toewerkt naar klachtenvrij sporten.

Ook voor een keuring of inspanningstest kunt u bij ons terecht.

Samenwerking met De Graafschap
In het nieuwe centrum intensiveren we de samenwerking met VBV De Graafschap. Alle spelers van De Graafschap worden al door ons gekeurd. En in geval van blessures worden ze door ons behandeld. We werken nu ook samen met De Graafschap in maatschappelijke projecten. Zoals bijvoorbeeld Winterswijk Vitaal, dat draait om gezond bewegen en het voorkomen van blessures. Ook begeleiden we een project rond het voorkomen van blessures bij mensen die werken in de bouw.

Twitterspreekuur
Hebt u een vraag rond uw sportblessure of rond sporten en bewegen in het algemeen? Stuur ons een tweet. Elke donderdag houden we een Twitterspreekuur van 17.00 tot 18.00 uur. Met drie chirurgen beantwoorden we al uw vragen, bijvoorbeeld over: lichamelijke klachten, voeding, en de belastbaarheid van gewrichten na een blessure.

Afspraak maken
Hebt u last van een sportblessure of wilt u ons advies bij een maatschappelijk project rond bewegen? Neem dan contact op met het secretariaat. Het secretariaat is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur, telefoon: 0543 - 54 42 50

Kijk voor meer informatie op: www.sportmedx.nl

Nieuws
> Patiëntenvereniging ‘De Hart&Vaatgroep’ reikte onlangs wederom het Va... lees meer
> Afgelopen donderdag 26 maart 2015 was daar dan de afscheidsreceptie van Algemeen Chirurg D... lees meer
> Tot 31/12/2014 ontvangt de verzekeraar (en u dus ook) nog 2 rekeningen van een ziekenhuis.... lees meer