Volg ons:

Spataderen, blijf er niet mee rondlopen

Vaak blijven mensen lang door lopen met spataderen. Maar hoe eerder u er bij bent, hoe beter. En of u nu last heeft van ontsierende adertjes, grotere spataderen of een aderontsteking; op de spataderpoli in het SKB helpen we u er graag van af.

Spataderspreekuur
U bent van harte welkom op ons spataderspreekuur. Tijdens het eerste consult bespreken we uw klachten en doen we een Duplex-onderzoek. Daarmee brengen we uw bloedvaten en bloedstroom in kaart. Dat is niet pijnlijk. Aan de hand van de resultaten adviseren we u over de beste behandeling en maken we een behandelplan.

Behandeling
Over het advies kunt u rustig even nadenken. Maar u kunt er ook voor kiezen snel geholpen te worden. Na de behandeling bent u vaak dezelfde dag weer op de been. De meeste spataderen behandelen we met de VNUS FastClosure methode en daarnaast werken we, afhankelijk van het soort spatader, met nog 4 methoden. U leest er meer over op de pagina van de spataderpoli. Of download onze folders over spataderen en / of de VNUS-methode.

Spataderkeurmerk
De patiëntenorganisatie Hart & Vaatgroep heeft ons in december 2012 het spataderkeurmerk gegeven. Daar zijn we trots op, want dit keurmerk maakt duidelijk welke ziekenhuizen en behandelcentra de beste spataderzorg aanbieden.

Kosten
Het eerste spataderconsult wordt altijd vergoed door uw zorgverzekering. Hiervoor heeft u wel een verwijsbriefje van de huisarts nodig. Zorgverzekeraars vragen voor de behandeling van spatadertjes om cosmetische redenen een eigen bijdrage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken
Blijf niet langer doorlopen met uw spataderen, maak een afspraak. Het secretariaat is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur, telefoon: 0543 - 54 42 50.

Kijk voor meer informatie bij de spataderpoli. 

Nieuws
> Patiëntenvereniging ‘De Hart&Vaatgroep’ reikte onlangs wederom het Va... lees meer
> Afgelopen donderdag 26 maart 2015 was daar dan de afscheidsreceptie van Algemeen Chirurg D... lees meer
> Tot 31/12/2014 ontvangt de verzekeraar (en u dus ook) nog 2 rekeningen van een ziekenhuis.... lees meer